PiacTárs Nyitókonferencia

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (röviden: OFA Nonprofit Kft.) 2016. december 14-én, a Larus Rendezvényközpontban (1124 Budapest, Csörsz u. 18/b)tartja a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 „PiacTárs – Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében” kiemelt projekt nyitókonferenciáját. A kiemelt projekt megvalósításában konzorciumi partnerünk az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

A nyitókonferencia célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a társadalmi vállalkozások jelentőségére, szükségességére, szerepére, feladataira és nehézségeire. Célja továbbá bemutatni, hogy a helyi szinten jelentkező társadalmi (pl. munkaerő-piaci, esélyegyenlőségi, egészségügyi, kulturális) problémákat miképpen tudják a társadalmi vállalkozások kezelni, megoldani, illetve kiegyensúlyozni.

A nyitókonferencia másik kiemelt célja ismertetni a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 „PiacTárs – Kiemelt projekt” által biztosított szolgáltatási eszköztárat, amelyekkel a társadalmi vállalkozások tartós foglalkoztatási szerepüket betölthetik, amelyek megalapozzák pénzügyi fenntarthatóságukat, és amelyek támogatják a GINOP 5.1.3-16 támogatási konstrukcióra jelentkezés és végrehajtás feltételeit.

A konferencia keretein belül bemutatásra kerülő kiemelkedő, követésre érdemes gyakorlatok mintául szolgálnak további eredményes társadalmi vállalkozások alapításához.

Felhívjuk tisztelt partnereink és az érdeklődők figyelmét, hogy a nyitókonferencia szakmai programját megelőzően lakossági fórumot tartunk. Amennyiben szeretne részt venni ezen a programponton, éljen a lehetőséggel.

A PiacTárs Kiemelt projekt nyitó rendezvénye várhatóan a program szerint alakul.

A rendezvényre jelentkezést a Jelentkezési lap kitöltése és elküldése biztosítja.

A jelentkezés beérkezéséről azonnal jelzést adunk, a regisztráció elfogadásáról visszaigazolást a jelentkezés sorrendjében küldünk.

A jelentkezési határidő: 2016. december 12-e, hétfő 10.00 óra.

A konferencia területe akadálymentes.

Megjelenésére feltétlen számítunk!

Üdvözlettel,

a PiacTárs Csapata