Csatlakozzon Üzletviteli Mentorálási Programunkhoz

CSATLAKOZZON ÜZLETVITELI MENTORÁLÁSI PROGRAMUNKHOZ

2017 májusában induló mentorálási programunkra, mely társadalmi vállalkozások fejlesztését, a vállalkozási ismeretek bővítését, valamint a fenntartható működés megalapozását tűzte ki célul, pályázat útján lehet hamarosan jelentkezni.

Olvassa el tájékoztatónkat, és pályázzon 2017 májusában induló programunkra!

KIKET VÁRUNK?

Olyan társadalmi vállalkozások, vagy társadalmi vállalkozást tervező szervezetek jelentkezését várjuk, akik szeretnének segítséget kapni vagy fejlődni üzleti elképzeléseik megvalósításában, és a tervezett társadalmi hatás elérésében és mérésében. A pályázatra nonprofit gazdasági társaságok, alapítványok, egyesületek és szociális szövetkezetek jelentkezését várjuk.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A RÉSZVÉTEL?

A programba bekerülő társadalmi vállalkozások egy önértékelésen alapuló, szervezetre szabott, egyedi fejlesztési terv alapján 16 hónapos (havonta legalább egy személyes találkozó alapján) szakmai segítségnyújtásban részesülnek. A fejlesztésre a mentor és a mentorált személyes találkozóin kívül egyéb konzultációs fórumok keretében is lehetőség nyílik. A mentorálás a szervezeteknél helyben történik, így a vidéki szervezetek számára nem jelent többlet utazási kötelezettséget és költséget.

A 16 hónapos program végén a legeredményesebb társadalmi vállalkozások térítésmentesen lehetőséget kapnak, preferencia szerint, különböző marketing szolgáltatások igénybevételére: pl. egy bemutató térben történő megjelenéshez, országos jelentőségű vásári megjelenéshez, nemzetközi konferencia és vásári megjelenéshez vagy irányított riportok általi média-megjelenéshez.

LEHETŐSÉG TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTŐ SZAKEMBEREK SEGÍTSÉGÉNEK TÉRÍTÉSMENTES IGÉNYBEVÉTELÉRE ÉS HOZZÁFÉRÉS A NAPI MUNKÁT SEGÍTŐ MÓDSZERTANI KÉZIKÖNYVEKHEZ:

Az OFA Nonprofit Kft. által, pályázat útján kiválasztott, társadalmi vállalkozások fejlesztésére szakosodott mentorok személyes segítségnyújtása mellett, a társadalmi vállalkozások mentorálásának kézikönyve is segíti a programhoz kapcsolódó szervezeteket. A kézikönyv bemutatja a mentori hálózat módszertanát, összefoglalja a mentori módszertan kulcsterületeit, gyakorlati eszközöket ad a mentorokkal történő közös munkához.

További részletekért keresse regionális ügyfélszolgálati irodáinkat!

A pályázati felhívás az alábbi lineken érhető el:

PiacTárs kiemelt projekt - Társadalmi Vállalkozások Mentorálására pályázati felhívás

A mentorálási program a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 „PiacTárs” – kiemelt projekt keretében valósul meg.