Lezárult az OFA Nonprofit Kft. Regionális Tájékoztató Rendezvénysorozata!

A „PiacTárs” kiemelt projekt keretében az OFA Nonprofit Kft. regionális tájékoztató rendezvénysorozatot tartott a GINOP 5.1.3-16 támogatási konstrukció iránt érdeklődő társadalmi célú vállalkozások részére.

A rendezvényeket nagy figyelem kísérte, több mint 240 szervezet képviselője hallgatta meg az előadásokat. 

A 6 helyszínes rendezvénysorozat induló állomása Székesfehérvár volt február 16-án, majd ezt követte Szombathely, Debrecen, Miskolc, Szeged és végül március 30-án fejeződött be Pécsen.

  


A társadalmi vállalkozások fejlesztését célzó szakpolitikai intézkedésekről a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkaerőpiaci Programok Főosztályának képviselője tartott előadást, illetve az OFA Nonprofit Kft. munkatársai adtak ismertetőt a PiacTárs projekt 2017-ben várható szakmai fejlesztéseiről.

Ezt követően a GINOP 5.1.3-16 pályázati részvétel üzleti és társadalmi hasznosság alapján történő (Elő)minősítési feltételének szempontrendszeréről hangzott el előadás az IFKA Nonprofit Kft szakértői tolmácsolásában.

  • Mit tanulhatunk a tapasztalatokból és típushibákból?
  • Hogyan írhatjuk meg jobban üzleti/társadalmi elképzelésünket?
  • Melyek az üzleti/társadalmi keretrendszer fontosabb jellemzői?

A résztvevők az előadásokat követően közvetlenül kérdezhettek a konstrukció, illetve a beadás feltételeivel kapcsolatosan, majd a délutáni szekcióban egyéni konzultációkra is lehetőség nyílt az érdeklődők számára.

Köszönjük a rendezvényen való részvételt és folytassuk szakmai fejlesztéseink keretében a közös munkát!

Ruszkai Zsolt előadását ide kattintva tekinthetik meg.

Az IFKA Nonprofit Kft. munkatársainak prezentációi itt tölthetők le.