Felfüggesztésre került a GINOP-5.1.3-16 projektterv előminősítő rendszer

A GINOP 5.1.3.-16 „Társadalmi vállalkozások ösztönzése” című felhívásra előkészített projekttervek előminősítésének felfüggesztése

Tekintettel arra, hogy a GINOP 5.1.3.-16 „Társadalmi vállalkozások ösztönzése” című felhívás rendelkezésre álló támogatási keretet meghaladó támogatási igény rendelkezik a kérelem benyújtásához szükséges minősítő tanúsítvánnyal, így az új projekttervek előminősítése 2017. november 16-tól felfüggesztésre kerül. A már minősítésre benyújtott pályázatok értékelését az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. lezárja, továbbá azon projektterveket, amelyek fejlesztendőek, a későbbiekben is befogadja és azok értékelését továbbra is elvégzi.

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. a továbbiakban a  GINOP 5.1.7-17 „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című felhíváshoz kapcsolódóan várja a projektterveket a PiacTárs 5.1.7. Projektterv Előminősítő Rendszer https://ginop512.ifka.hu/ginop517/ oldalán és folytatja a benyújtott projekttervek előminősítését.