Rekordlétszám a Hozzáadott Helyi Érték Díjátadón és Mustrán!

Idén ősszel hatalmas népszerűségnek örvendett a Hozzáadott Helyi Érték díj. Nagy örömünkre szolgált, hogy ekkora érdeklődés mutatkozott az értékteremtő társadalmi vállalkozások munkássága iránt, akik elhivatottak és érdemes felnézni rájuk.

A mustrára látogatóknak lehetőségük nyílt megtekinteni, megkóstolni, sőt megvásárolni a társadalmi vállalkozások termékeit.

Idén már harmadik alkalommal köszönthettük a megmérettetésen a társadalmi vállalkozásokat, és második alkalommal szervezte az OFA Nonprofit Kft. közösen a mustrát és a díj átadását a PiacTárs program keretében a TAVOSZ-szal, a Társadalmi Vállalkozók Országos Szövetségével.

Ezúton szeretnénk gratulálni az idei év díjazottainak, akik tevékenységükkel mindenki számára példát mutatnak, továbbá saját termékeikkel és szolgáltatásaikkal sikerrel vesznek részt a helyi közösségek szükségleteinek kielégítésében vagy akár a munkanélküliség felszámolásában.


Az 2017-es év HHÉD Díjazottai:

  • Legjobb termék-előállító társadalmi vállalkozás – FIX Szociális Szövetkezet
  • Legjobb szolgáltató társadalmi vállalkozás - "PA-SIKK" Szociális Szövetkezet
  • Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás - Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete
  • Közönségdíj – Gold Consulting Szociális Szövetkezet
  • Zsűri különdíj – Polgári CSEMETE Szolgáltató és Kereskedelmi Szociális Szövetkezet

 

Miután dr. Karakó László, az OFA Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a nagyszabású rendezvényen átadta a díjakat, kezdetét vette az előadássorozat. A közönség érdeklődve hallgatta a GINOP-5.1.7-17 felhívásról, az ehhez kapcsolódó előminősítés folyamatáról, továbbá a GINOP-8.8.1-17 Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogramról szóló prezentációkat, melyek során a Nemzetgazdasági Minisztérium, az IFKA Nonprofit Kft. és a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. képviselői hasznos információkkal látták el a pályázni kívánó társadalmi vállalkozásokat.

A résztvevőknek a rendezvény ideje alatt alkalmuk nyílt egymás jó tapasztalatainak gyűjtésére, továbbá ígéretes kapcsolatok kiépítésére.

Végezetül a résztvevők igény szerinti személyre szabott, térítésmentes jogi és pénzügyi tanácsadásban is részesültek az OFA Nonprofit Kft. szakértőitől.

Köszönjük a rendezvényen való részvételt és bízunk benne, hogy 2018-ban újból találkozunk a HHÉD Díjátadón és Mustrán!

  


A rendezvényről további képeket itt tekinthetnek meg! (folyamatban...)