Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat 2016

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (röviden: OFA Nonprofit Kft.) 2016. október 27-én pályázati felhívást tett közzéHozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) címmel.

 

A Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat célja, hogy jogi formától függetlenül elismerje azokat a társadalmi vállalkozásokat, amelyek termékeikkel, szolgáltatásaikkal, sikerrel vesznek részt a helyi közösség szükségleteinek kielégítésében, a munkanélküliség felszámolásában; továbbá a vállalkozói és a szociális értékek innovatív alkalmazásával segítik a közösség fejlesztését. A díj értékeli és erősíti a fenntartható társadalmi vállalkozások piaci jelenlétét és szerepét, hogy azok mielőbb a for-profit szféra megbízható partnereivé váljanak.

 

A három pályázati kategória:

  1. Legjobb termék-előállító társadalmi vállalkozás
  2. Legjobb szolgáltató társadalmi vállalkozás
  3. Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás

 

A pályázatra nonprofit korlátolt felelősségű társaságok, nonprofit részvénytársaságok, nonprofit közkereseti társaságok, nonprofit betéti társaságok, szociális szövetkezetek, alapítványok, egyesületek, egyházi szervezetek nyújthatnak be pályázatot.

 

A pályázatok beadásának határideje 2016. november 18. (péntek) 12.00 óra.

 

A pályázatot elektronikusan, a Forrástár rendszeren keresztül lehet benyújtani. A Forrástár felületen (www.forrastar.hu) a pályázat regisztrációt követően érhető el az alábbi elnevezéseken:

 

  • HHÉD-KÖZÖSSÉG
  • HHÉD-SZOLG
  • HHÉD-TERMÉK

 

Pályázati dokumentáció:

pályázati kiírás ide kattintva, illetve a pályázati útmutató ide kattintva tekinthető meg.
 

További információ:

A pályázattal kapcsolatban további információt kérhet a piactars@ofa.hu email címen.