Figyelem! Megnyílt a GINOP-5.1.7-17 Projektterv előminősítő rendszer

A Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetésre került GINOP-5.1.7-17 pályázati konstrukció (https://www.palyazat.gov.hu/ginop-517-17) keretében társadalmi vállalkozások üzleti tevékenységének megerősítésére nyílt lehetőség, foglalkoztatási szerepük növelése érdekében.

A pályázaton való részvétel alapfeltétele az az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. (www.ifka.hu) által kiadott minősítő tanúsítvány, mely a tervezett fejlesztés üzleti életképességét és társadalmi hasznosságát igazolja.  A GINOP-5.1.7-17 Felhívásra pályázni csak az  előminősítés megszerzését követően és azzal a projekttervvel lehet, amely előminősítésre került.

A előminősítési folyamat során sikeresen megfelelt társadalmi vállalkozások a minősítő tanúsítvány birtokában jogosultak vissza nem térítendő pályázati források igénybevételére, azonban a minősítő tanúsítvány megszerzése nem feltétlenül jelenti a minősített projektötlet automatikus támogatásban részesülését. 

A projektötlet feltöltéséhez szükséges, valamint a minősítési folyamatot bemutató információk és kitöltendő elektronikus adatlapok az alábbi webes felületen: http://www.ginop512.ifka.hu/ érhetőek el.