Meghosszabbítottuk! Május 15-ig lehet jelentkezni a „Társadalmi vállalkozások mentorálása” című pályázati felhívásra!

Az OFA Nonprofit Kft. pályázati felhívást tett közzé Társadalmi vállalkozások mentorálása címmel,  a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 „PiacTárs – Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében” kiemelt projekt keretében.

A programba bekerülő társadalmi vállalkozások egy önértékelésen alapuló, szervezetre szabott, egyedi fejlesztési terv alapján 16 hónapos (havonta legalább egy személyes találkozó alapján) szakmai segítségnyújtásban részesülnek.

A fejlesztésre a mentor és a mentorált személyes találkozóin kívül egyéb konzultációs fórumok keretében is lehetőség nyílik. A mentorálás a szervezeteknél helyben történik, így a vidéki szervezetek számára nem jelent többlet utazási kötelezettséget és költséget.

A 16 hónapos program végén a legeredményesebb társadalmi vállalkozások térítésmentesen lehetőséget kapnak, preferencia szerint, különböző marketing szolgáltatások igénybevételére: pl. egy bemutató térben történő megjelenéshez, országos jelentőségű vásári megjelenéshez, nemzetközi konferencia és vásári megjelenéshez vagy irányított riportok általi média-megjelenéshez.

A pályázat kizárólag elektronikus úton nyújtható be. A pályázat benyújtásának feltétele a https://www.forrastar.hu/forrastar/paly/palybelep.aspx oldalon történő regisztráció. Regisztráció vagy belépés után keresse a PiacTárs-Mentor elnevezésű pályázatot.

A pályázattal kapcsolatban részletes információt regionális szakmai munkatársainktól kaphat: www.ofa.hu/kapcsolat.

Társadalmi vállalkozások mentorálása pályázati felhívás az alábbi linkről érhető el: Pályázati felhívás.