2017. ősz: Kezdődnek a regionális tájékoztató rendezvények

Az OFA Nonprofit Kft. regionális szakmai rendezvénysorozata 2017. szeptember 27-én indul. Rendezvényünk fő célja, hogy az érdeklődő partnerszervezeteket tájékoztassuk a GINOP-5.1.7-17 Társadalmi célú vállalkozások fejlesztése című Felhívás, illetve a GINOP-8.8.1-17 Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram részleteivel és követelményrendszerével kapcsolatosan.

Rendezvényünk egyedülálló lehetőséget biztosít a pályázat kiírói oldalának szándékai, motivációi valamint az ehhez kapcsolódó előminősítés értékelési szempontjainak mélyebb megismeréséhez és megértéséhez. Az előadások, interaktív párbeszédek hatékony segítséget nyújtanak a pályázással kapcsolatos követelmények megfelelő teljesítéséhez.

A jelentkezési felület a regisztráció megnyitása után lesz elérhető. Minden rendezvényre maximum 45 fő regisztrálhat. A regisztráció elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

Rendezvényeinkről és a jelentkezés feltételeiről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a PiacTárs honlapon, az OFA Nonprofit Kft. honlapján, valamint régiós kollégáink segítségével.

A regisztrációs oldal a település nevére kattintva érhető el!

Tervezett időpontok és helyszínek: