Megjelent legújabb módszertani kézikönyvünk, a közszféra szervezetek számára

Kíváncsi milyen előnyökkel járhat a kooperáció a közszféra szervezetei és a társadalmi vállalkozások között? Tudta, hogy a szektorközi együttműködések révén a közszféra közvetlenül megismerheti a valós, helyi társadalmi igényeket? Tisztában van vele, hogy a szociális szövetkezeteknek kötelezően egy önkormányzati taggal kell rendelkezniük a 2017-es jogszabályváltozást követően?

Tekintse meg legújabb kézikönyvünket, amely hazai példák segítségével átfogó képet nyújt a közszférában dolgozó munkatársaknak ahhoz, hogy megértsék a társadalmi vállalkozások működési sajátosságait, valamint az együttműködések társadalmi hasznát.

A kiadványt elsősorban minisztériumok, azok háttérszervezetei, kormányhivatalok, önkormányzatok és önkormányzati cégek munkatársai figyelmébe ajánljuk, azonban hasznos olvasmányként szolgál azok számára is, akik érdeklődnek a CSR tevékenységek iránt.

A közszféra szervezeteknek készült Módszertani Kézikönyv a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 „PiacTárs” kiemelt projekt keretében valósult meg.

A módszertani kézikönyv PDF formában is letölthető a PiacTárs Dokumentumtárából.