Társadalmi vállalkozások figyelem! Nemzetközi konferencia és Hozzáadott Helyi Érték Díjátadó 2018. november 14-én!

Idén az OFA Nonprofit Kft. a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 PiacTárs kiemelt projekt keretében egy nagyszabású nemzetközi konferencia megrendezésével kívánja a hazai társadalmi vállalkozásokra felhívni a figyelmet. A több mint száz fős rendezvényen résztvevő hazai és nemzetközi szakembereknek, továbbá magyarországi és külföldi társadalmi vállalkozások képviselőinek alkalmuk nyílik nemzetközi szintű kapcsolatfelvételre, tapasztalatcserére, együttműködések kialakítására.

A 2018. november 14-én megtartásra kerülő nemzetközi konferencia összekapcsolódik a korábbi években is megrendezett Hozzáadott Helyi Érték Díjátadó ünnepséggel, amelynek legfőbb célja kiemelni és megkülönböztetett piaci szereplővé tenni azokat a társadalmi vállalkozásokat, amelyek számára a minőség és fenntarthatóság létfontosságú. Nélkülözhetetlennek tartjuk ezzel a díjjal kihangsúlyozni a társadalmi vállalkozások kimagasló, elismerésre méltó tevékenységét, amely minden bizonnyal a legtöbb magyar vállalkozás számára példaértékű lehet.

Mutatkozzon be nemzetközi szinten is! A nemzetközi konferencia programjáról, valamint a Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat részleteiről hamarosan honlapunkon tájékozódhat.

Időpont: 2018. november 14.

Helyszín: Budapest, Gellért Hotel