Figyelem! Megjelent a Hozzáadott Helyi Érték Díj Pályázat 2018!

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2018-ban is meghirdeti a Hozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) pályázatot.

 

A Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat célja, hogy elismerje azokat a társadalmi vállalkozásokat, amelyek termékeikkel, szolgáltatásaikkal, sikerrel vesznek részt a helyi közösség szükségleteinek kielégítésében, a munkanélküliség felszámolásában; továbbá a vállalkozói és a szociális értékek innovatív alkalmazásával segítik a közösség fejlesztését. A díj értékeli és erősíti a fenntartható társadalmi vállalkozások piaci jelenlétét és szerepét, hogy azok mielőbb a for-profit szféra megbízható partnereivé váljanak.

2018-ban is díjazzuk a Társadalmi vállalkozások felelős támogatóit CSR Díjunk keretében.  Erre azok a for-profit vállalkozások, befektetők és pénzintézetek jelölhetőek illetve jelentkezhetnekamelyek termékek és szolgáltatások vásárlásával, megbízásokkal, közös projektekkel segítettek és segítenek a társadalmi vállalkozások üzleti céljainak és tervezett társadalmi hatásainak elérésében, vagy pénzügyi forrásokat biztosítottak a fejlődésükhöz. 

 

A négy kategória:

  1. Legjobb termék-előállító társadalmi vállalkozás
  2. Legjobb szolgáltató társadalmi vállalkozás
  3. Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás
  4. Társadalmi vállalkozások felelős támogatója – CSR Díj

 

Az első három kategóriára-a kiírásban meghatározott feltételek mellett- nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, alapítványok, egyesületek, egyházi szervezetek nyújthatnak be pályázatot.

 

A részletes kiírást itt olvashatják.

 

A pályázatok beküldésének határideje 2018. 10. 25. 16.00 óra.

A pályázatot e-mailen keresztül lehet benyújtani a hhed_palyazat@ofa.hu e-mail címre a tárgyban megjelölve szervezete nevét.

A  pályázati adatlapok az alábbi linkeken érhetőek el az alábbi elnevezéseken:

Közösségfejlesztő_adatlap

Szolgáltatás_adatlap

Termék_adatlap

CSR_adatlap_jelentkezés

CSR_adatlap_jelölés