Miért éri meg regisztrálni az üzleti partnerkeresőben?

A „PiacTárs” kiemelt projekt keretében lehetőséget kívánunk adni arra, hogy a társadalmi vállalkozások akár egymással, akár a forprofit szféra vagy a közszféra szervezetek képviselőivel alakítsanak ki kölcsönösen hasznos együttműködéseket. Társadalmi vállalkozása az Üzleti partnerkereső segítségével szabad- vagy többlet erőforrásait oszthatja meg, legyen az akár egy irodai szék vagy humán-erőforrás kapacitás, másoktól kérhet segítséget, továbbá projektötleteket tekinthet meg.

A partnerkereső szolgáltatásai:

  • a keresleti oldalon a társadalmi vállalkozások közzétehetik, hogy milyen erőforrásokra (humán erőforrás, infrastruktúra, projektpartner, eszköz, immateriális javak – pl. módszerek, franchise) van szükségük a sikeresebb működéshez.
  • a kínálati oldalon a regisztrált társadalmi vállalkozások, közszféra szervezetek, forprofit vállalkozások, esetleg magánszemélyek megadhatják, hogy milyen területeken fogadnak erőforrás igényeket, amelyekre felajánlásokat tudnak tenni, illetve amelyeket hálózati együttműködések, illetve CSR tevékenységük keretében ki tudnak elégíteni.
  • ha egy erőforrás igény és egy erőforrás felajánlás között egyezés áll fenn, a rendszer automatikus üzenetet küld a felajánló számára, aki közvetlenül fel tudja venni a kapcsolatot az igénybejelentővel.

Amennyiben egy potenciális támogató egy olyan projektötletet talál, amiben fantáziát lát, és aminek megvalósítását szívesen támogatná, megfogalmazhatja anyagi hozzájárulása feltételeit is.

„Az Üzleti Partnerkeresőben történő tájékozódást és a felhasználói műveletek elsajátítását felhasználói kézikönyvünk segíti.”

A tartalmak feltöltése regisztrációhoz kötött!