A társadalmi vállalkozások GINOP-5.1.7-17 felhíváshoz kapcsolódó üzleti és társadalmi hasznosság szempontú előminősítése

A társadalmi vállalkozások GINOP-5.1.7-17 felhíváshoz kapcsolódó üzleti és társadalmi hasznosság szempontú előminősítéséről a GINOP-5.1.2-15-2016-00001 „PiacTárs” kiemelt projekt keretében.

A „PiacTárs” kiemelt projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium Széchenyi 2020 programon belül meghirdetésre kerülő GINOP-5.1.7-17 felhívásban a társadalmi célú vállalkozások számára dedikált 15 milliárd forint forrásra pályázni kívánó szervezetek számára, a fenntartható üzleti modell kialakításához szükséges szakmai szolgáltatásokat biztosít. E cél érdekében - konzorciumi partnerünk - az IFKA NKft. a pályázni kívánó társadalmi vállalkozások projektterveit előminősíti, az előminősítés eredményei alapján fejleszti, a fejlesztett projektterveket minősíti és a minősítésen megfelelt projekttervekre Minősítő tanúsítványt állít ki. A társadalmi célú vállalkozások kizárólag a Minősítő tanúsítvány birtokában, a minősített projekt terv megvalósítására nyújthatnak be támogatási kérelmet a GINOP-5.1.7-17 felhívás keretében.

A letölthető tájékoztatóban a minősítés megszerzésével és az előminősítési folyamattal kapcsolatos legfontosabb információk kerülnek ismertetésre. Az előminősítési eljárással és az előminősítési szempontokkal kapcsolatban további információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

 

E-mail: piactars@ifka.hu

Telefonszám: +36 70 381 2662

Telefonos ügyfélszolgálat: hétfő-péntek 08:00-12:00